Floorplanner in Amsterdam

Huizenmarkt Amsterdam

Amsterdam is volgens de Nederlandsche Bank (DNB) de enige stad waar de huisprijzen hoger zijn geworden als voor de crisis. Sinds het herstel op de huizenmarkt in het voorjaar van 2013 begon, zijn de huizen in de hoofdstad in doorsnee bijna een kwart duurder geworden. Daarvoor ging sinds de herfst van 2008 zo’n zeventien procent aan waarde verloren.

De vierkante meterprijs van woningen ligt in Amsterdam veel hoger dan in de rest van Nederland. Die bedroeg in het 2e kwartaal van 2016 3.908 euro per vierkante meter ten opzichte van 2.100 euro per vierkante meter in Nederland (bron: NVM). Dat betekent dat je voor 250.000 euro in Amsterdam een woning van een krappe 64 vierkante meter kunt kopen en voor datzelfde geld in de rest van Nederland een woning van bijna 120 vierkante meter.

Vele huizen verwisselen van eigenaar voor prijzen die over de originele vraagprijs liggen. Daarnaast staat de helft van de huizen die in Amsterdam worden verkocht minder dan drie maanden te koop.

Plattegronden in Amsterdam

Omdat huizen in Amsterdam snel worden verkocht is het zaak dat de bijbehorende plattegronden snel geleverd worden. Floorplannerij.nl voorziet in deze behoefte met een uiterst snelle levertijd.

Meetrapporten in Amsterdam

Wij bieden ook voor onze Amsterdamse klanten de optie om meetrapporten te laten opstellen. Wanneer wij van de klant een kloppende bouwtekening ontvangen of inmeting kunnen we deze gebruiken voor het opstellen van het meetrapport. De meetinstructies opgesteld door het NVM worden hiervoor gebruikt, deze hebben de NEN2580 norm als leidraad en zijn verplicht voor het verkopen van plattegronden op Funda. Ook meetrapporten leveren wij met een uiterst snelle levertijd waardoor ook deze snel gebruikt kunnen worden.

Plattegronden op Funda

Funda werkt nauw samen met het programma Floorplanner, hierdoor zijn plattegronden automatisch in 2d en 3d te bekijken, ook worden woningen met plattegronden beter gewaardeerd en komen deze hoger in zoeklijsten op Funda terecht. Door onze levertijden kunnen panden snel na het in de verkoop zetten worden geüpload op Funda.

Geef een reactie