27 augustus 2018

BIM

Uw vastgoed digitaal beschikbaar?
BIM / 3D | MJOP

Veel woningcorporaties stappen over op een digitale versie van de woningportefeuille. Met het digitaliseren naar de BIM komen vele handige functies beschikbaar, waaronder het uitlezen van hoeveelheden, eenheden en metrages. Deze kunnen zeer eenvoudig in uw huidige software geïmplementeerd worden zoals O-prognose.

Verduurzamen?
Met de kabinetsplannen in het vooruitzicht wilt u graag inzichtelijk hebben wat er moet gebeuren met uw huidige woningvoorraad. Door de handige koppeling met de software kunt u gericht aanbestedingen doen om hieraan te voldoen.

Floorplannerij heeft jarenlange ervaring op de woningmarkt en heeft zich in de loop der jaren ontwikkelt als betrouwbare partner. Daar waar veel partijen nog niet de overstap hebben gemaakt is de Floorplannerij van begin af aan betrokken bij het BIM proces. Hierdoor hebben wij al veel ervaring en kunnen wij uw vastgoed helder en geheel naar eigen wens in kaart brengen.

Dit kunnen wij realiseren door een BIM sjabloon op maat, welke wij in overleg met u compleet uit detailleren. Hierna zullen wij alle vastgoed op de juiste manier hierin verwerken.

Floorplannerij werkt voor o.a. woningcorporaties, gemeenten, beheerders en andere vastgoedeigenaren om deze transitie in goede banen te begeleiden. Wij overtuigen u graag van onze kennis en kunde op het gebied van vastgoed digitalisatie.