19 oktober 2015

Matterport 3d showcase

Het nieuwste op gebied van woningpresentatie! Geef een kijker een volledig beeld van de woning. Met behulp van onze speciale Matterport camera maken wij een 3D model van de gehele woning. Een kijker kan het pand online bezichtigen in het tempo dat hij zelf wil en in de volgorde dat hij wil. Het model geeft een volledig beeld van de woning en de kijker ervaart beter de ruimtes van de woning. Streetview, maar dan in een woning.

De 3D tour wordt op locatie gemaakt met behulp van de Matterport camera. Een opname zal ca. 3 à 4 uur duren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de woning. Om het juiste beeld weer te geven, zullen we alle kamers (m.u.v. vaste kasten, meterkast e.d. ruimtes) opnemen. Omdat de camera bedoelt is om binnenshuis te gebruiken, kunnen wij niet garanderen dat een tuin volledig meegenomen kan worden. Wij zullen uiteraard ons best doen om toch ook hier een goed beeld van te geven.
Na de opname ontvangt u van ons een link waarmee het pand online te bekijken is. De link is bruikbaar op uw website of bijvoorbeeld Social Media. De link wordt maximaal 48 uur na de opname geleverd.
Momenteel is het nog niet mogelijk om de 3D showcase op Funda te plaatsen, maar wij hopen dat hier in de nabije toekomst verandering in komt.
Wilt u meer informatie over het product en de prijzen? Neem contact met ons op.